Mäsité jedlá

Jahňacie na cesnaku
Zoznam ingrediencií 1kg jahňacie stehno alebo plece 4 ks cibuľa 10 strúčikov cesnak 3 PL hladká múka 1 PL paradajkový pretlak 3 PL sadlo 1,5 liter hovädzí vývar podľa chuti soľ podľa chuti korenie trochu kerbik na ozdobenie Postup: Mäso zbavíme blán a nadbytočného tuku a nakrájame ho na malé kúsky...
Mexický guľaš
Ingrediencie: 1kg hovädzieho mäsa, 2 väčšie cibule, 2 väčšie paradajky, 2 struky cesnaku, 1 zel. paprika, 1 červ. paprika, 100dkg angl. slaniny, 50ml rast. oleja, 4 zemiaky, 1 konz. steril. červ. fazule bez nalevu 250g, 1-2 chili papr., kyslá smotana, sterilizovaná kukurica, petrl. vňať, 4 guľášové...
Pečená krkovička
Ingrediencie: 1,2 kg bravčová krkovička bez kosti, 1 kus veľká cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, 3 lyžičky grilovacie korenia podľa potreby: rasca, majorán, svetle pivo   Postup prípravy: Postup prípravy receptu Krkovičku bez kosti po predchádzajúcej predpríprave na jednej strane nožom...
Morčacie prsia na smotane
Ingrediencie: 1,5 kg morčacích pŕs, 300 g oravskej slaniny, 1 cibuľa, 4 dl sladkej smotany (33%), 2 ČL hladkej múky, 2 dl oleja, 400 g čerstvých šampiňónov, soľ, vegeta, mleté čierne korenie, mletá paprika, petržlenová vňať Postup prípravy: Morčacie prsia umyjeme, osušíme, nakrájame na rezne,...