Zoznam ingrediencií
1kg jahňacie stehno alebo plece
4 ks cibuľa
10 strúčikov cesnak
3 PL hladká múka
1 PL paradajkový pretlak
3 PL sadlo
1,5 liter hovädzí vývar
podľa chuti soľ
podľa chuti korenie
trochu kerbik na ozdobenie
Postup: Mäso zbavíme blán a nadbytočného tuku a nakrájame ho na malé kúsky...
Ingrediencie:
1kg hovädzieho mäsa, 2 väčšie cibule, 2 väčšie paradajky, 2 struky cesnaku, 1 zel. paprika, 1 červ. paprika, 100dkg angl. slaniny, 50ml rast. oleja, 4 zemiaky, 1 konz. steril. červ. fazule bez nalevu 250g, 1-2 chili papr., kyslá smotana, sterilizovaná kukurica, petrl. vňať, 4 guľášové...
Ingrediencie:
1,2 kg bravčová krkovička bez kosti, 1 kus veľká cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, 3 lyžičky grilovacie korenia
podľa potreby: rasca, majorán, svetle pivo
Postup prípravy:
Postup prípravy receptu
Krkovičku bez kosti po predchádzajúcej predpríprave na jednej strane nožom...
Ingrediencie:
1,5 kg morčacích pŕs, 300 g oravskej slaniny, 1 cibuľa, 4 dl sladkej smotany (33%), 2 ČL hladkej múky, 2 dl oleja, 400 g čerstvých šampiňónov, soľ, vegeta, mleté čierne korenie, mletá paprika, petržlenová vňať
Postup prípravy:
Morčacie prsia umyjeme, osušíme, nakrájame na rezne,...